Voorverpakt voedsel is niet iets waar de gastroman gelukkig van wordt. Knorr wereldgerechten, chicken tonight en er zoveel meer rotzooi dat Unilever de hardwerkende Nederlander probeert te verkopen. Niet iedereen is een keukenprins. Dat weet de Gastroman maar al te goed. Met een beetje inzet kan je heel makkelijk iets goeds op tafel zetten. Sommige dingen zijn echter zo geniaal dat je daar respect voor hebt, ook al komt het uit plastic.

De gastroman is wekelijks op de sportvelden te bekennen. Na een potje achter de bal aan rennen met 22 man verdient elke gezonde man een bier en een versnapering. De versnapering is af en toe lastig. De gemengde bittergarnituur of alleen maar bitterballen. Het grote bruinfruitdilemma. Als je gemengd bestelt krijg je daar vlammetjes bij, maar daar staat tegenover dat er ook bamihapjes komen. Sophie had een makkelijker keuze vroeger. Of een batterij tosti’s is ook altijd zeer smakelijk.

Vlammetjes heerlijk…. Tosti heerlijk…. De productontwikkeling afdeling van het illustere bedrijf Topking had ook deze gedachten. En waar kwamen zij mee. De vlamtosti. Een genot in de mond en een lust voor het oog. Oorlogen zijn begonnen, vriendschap gesloten, alles door de vlamtosti.

Op de site van Topking wordt hij zo omschreven;

Het pittig gekruide vlees, bekend van onze Vlammetjes®, perfect gecombineerd met een royale hoeveelheid smakelijke 48+ kaas. Zo laat de vulling van de VlamTosti® zich beschrijven.

Een welkome aanvulling op de “gewone” tosti, die in enkel assortiment mag ontbreken. Uw klanten zullen er warm voor lopen.

Mocht hem ooit tegenkomen… Bestel er 2 of 3. Een orgastische ervaring!