Vitello tonato volgens E. Antony

Vitello tonato volgens E. Antony

De naam klinkt vrij Italiaans en daar is ook alles mee gezegd. Als u van vies eten houdt moet u vooral dit maken. Het recept is vrij simpel.

[tw-accordion class=””]
[tw-accordion-section title=”Recept”]

  • Kalfsfricandeau
  • Goedkope tonijn uit een potje
  • Ansjovis
  • Mayonaise van inferieure kwaliteit (frietsaus)
  • Groene asperges
  • Kappertjes

[/tw-accordion-section]
[/tw-accordion]

Stap 1. Kook de asperges veel te gaar. 30 minuten in kokend water is voldoende

Stap 2. Meng de tonijn met de frietsaus. Vooral geen zout of peper toevoegen

Stap 3. Gooi alle ingrediƫnten op een bord en probeer een zeshoek te maken van de asperges.

Voor meer tips kunt u vrienden worden met deze meester kok via facebook of een bericht hieronder achterlaten.

Extra tip van de Gastroman: Gebruik ipv olijfolie of boter Soilmates Healthy Oil. De beste kook olie ter wereld. Kan je verhitten tot 270 graden. WAANZINNIG olie aldus de Gastroman/Baas van Soilmates

One thought on “Vitello tonato volgens E. Antony

  1. 880313 868829Hey, you used to write wonderful, but the last couple of posts have been kinda boring I miss your tremendous writings. Past few posts are just a little out of track! come on! 654177

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *